Cogito
0
Kutay "Schilb şu ana kadar oynayacağı en büyük takımda oynayacak." sözünü biraz talihsiz buldum açıkçası. Galatasaray adı futbolda büyüktür. Basketbol için ne yazık ki bunu söyleyemeyiz. Ne gerekli yatırımlar yapılıyor, ne de şube gerekli önemi görüyor. Maalesef daha önce de saydığımız malum nedenlerden dolayı her istediğimiz oyuncuyu getiremeyiz ve bu yüzden belki Schilb'in bize ihtiyacı olduğundan daha çok bizim ona ihtiyacımız var.
Bence öyle... sizce öyle olmayabilir "en iyi organizasyon demedim" ,"tüm klüpler içersinde en büyük klüp de demedim" Şu ana kadar oynadığı en büyük klüp "'dedim söyleyebildim yani

Oyuncunun Avrupada oynadığı zaten 4 takım var oturup konuşabiliriz hangileri bizden büyük takım ama konu başlığının dışına çıkmış oluruz."her istediğimiz oyuncuyu getiremeyiz" evet ama bu durumda bize her gelen oyuncuya bizim daha çok ihtiyacmız anlamına mı geliyor ? Bu da başka bir tartışma konusu ama yine tali bir tartısma konusu.
Her ne ise ben Schilbin maliyetinin bazı öngörülerden daha düşük olduğunu düşünüyorum benzer bir durum Green içinde gecerlı hali ile öngörülenden daha çok bütçemiz kaldığını düşünüyorum hepsi bu