2018-2019 Spor Toto Süper Lig

Takımları küme düşüyor, herifler hâlâ "kaza bela Başakşehir'den puan alırsak Galatasaray'ın işine gelir, mutlaka yenilmeliyiz" derdinde..
Fenerbahçeliyim, yüzlerce de Fenerbahçeli arkadaşım var. Bir kere olsun x takıma yenilelim de Galatasarayın aleyhine olsun diye düşünmedik... Dediğiniz gibi düşünen mutlaka vardır, sonuçta ülkemizde her şey ortada... IQ olarak ortalamanın altında bir ülkede yaşıyoruz malesef..
 
Fenerbahçeliyim, yüzlerce de Fenerbahçeli arkadaşım var. Bir kere olsun x takıma yenilelim de Galatasarayın aleyhine olsun diye düşünmedik... Dediğiniz gibi düşünen mutlaka vardır, sonuçta ülkemizde her şey ortada... IQ olarak ortalamanın altında bir ülkede yaşıyoruz malesef..

Sizi kastetmedim zaten elbet sizin gibi normal bakanlar da vardır fakat antuda durum vahim.
 
Ayhan Bey gibi dürüst beyfendileri tenzih ederiz ancak fenerlilerin çoğunda Galatasaray kompleksi vardır. Hele Antu forumunda Galatasaray kompleksi olmayan üye yoktur. Adamlar ciddi ciddi Başak'a yatalım biz küme potasında olsak da olur yeter ki ezeli rakibimiz şampiyon olmasın kafasında. Ali Koç gelince belki taraftarların vizyonu değişir tek amaçları olan bizi yenmek yerine daha vizyonist düşünceler isterler diye düşünmüştüm ama Koç'un gelmesi de değiştirmemiş onları.

Neyse bu halde olmaları iyi. Onlar daha çook sefillik yaşarken biz de çook şampiyonluklar göreceğiz.
 
Geçen hafta FB ve Başakşehir hakemlerle ilgili açıklama yaptı. Bu haftaki maçlarına baktığımda, Konyalı Yahoviçe verilen anlamsız kırmızı, FB savunmacısına birçoklarına göre verilmeyen kırmızı ve bugünkü Başakşehir maçının son dakikalarındaki penaltı beklentisi!

Hakem bey VAR'a gitmek bir yana, pozisyonu incelenmesini bile istemiyor! Son dk ve liderlik maçı ancak hakem oralı bile değil. Bu ve dünkü hakem aynı tipteler, ne VARA bakarlar ne de dinlerler!

Robinho'nun kırmızı kartlık pozisyonuna faul dahi çıkmadı. Penaltı pozisyonu da bence net bir penaltıydı ama adam düdüğünü yuttu, o VAR münibüsü ise o sırada dürüm yiyordu sanırım.
 
Son düzenleme:
4-0 5-0 kazansınlar vallahi sesim çıkmaz. Ama şu 5 aydır süren 1-0 lar insanı dinden imandan çıkartır... Erzurum’u yenemediler, Beşiktaş’ın 6 attığına zor bela tek gol attılar..
 
Başakşehir'in hakem destekli 1 farklı galibiyetleri mide bulandırmaya başladı artık. Başka takımların lehine 1 karar veriliyorsa Başakşehir lehine 3 karar veriliyor. İşin daha tuhafı bu pozisyonlar VAR'da bile izlenmiyor. VAR'ı kim cansiparane istemişti? Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ. Başka sözüm yok...
 
Belki de tarihin en çirkin sezonu. Şampiyon olursak devletin tasmalısına da, küme düşmeye giden Fener’e de, üzerimize oynayan herkese de ağır koyacak. Artık Muslerasıyla Marcaosuyla Belhandasıyla GodMode açıp kayıpsız gitmek lazım.
 
Rezil hakem, penaltı pozisyonunda VAR'a dahi gitmedi; iki tane kırmızı kartı da es geçti. Bu nizami kararlar doğru verilseydi, şuan puan farkı en kötü 4 olacaktı ve bizim maç ile 1 puanlık far vardı.

Arda benden çıktı diyor, hakem bey hayır diyor. Lan adam itiraf ediyor; şeriat ya da beşeri hukuk sistemi dahi ikrar ve itirafı esas telakki ederken, bizim artist hakem hayır diyor!

Bizim yönetim neden dünkü maç sonrası basın açıklaması yapmadı, neden sosyal medya kanalları ile dünkü çirkin kararlara tepki gösterilmedi çünkü bizim Trabzon maçında aynısı yaptılar, hem de sonuca etki etmeyen hatalı kararlara rağmen?!..
 
Ali Koç her geçen gün futboldan daha da uzaklaşıyor. Sportif anlamda inanılmaz saçma hamlelerle dolu bir sezon üzerine ısrarla saha dışı olaylara dikkat çekmeye çalışıyor. Somut olan tek şey Fenerbahçe’nin küme düşmeye gittiği. Neyse güzel şeyler bunlar, aynen devam.
 
Hahahahahahahha evet yazdığım gibi olmaya devam ediyor. Fenerbahçe tam gaz devam ederken Ali Koç da bunu saha dışı açıklamalarıyla kapatmaya çalışıyor. Yok Namoğluymuş yok hakemlermiş yok bilmem neymiş... Sınav kağıdını boş bırakıp, ısrarla öğretmenden puan bekleyen öğrenci gibi. Ali Koç sen ya da senin kurduğun bu takım koca bir SIFIR. Umarım küme düşersiniz yere göğe sığdıramadığınız Ersun balonuyla.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Maçı tatil mi edecekler? Bundan daha ağır ve zor hava şartlarında maçların oynandığını biliyorum.

Bu koşullarda Başakşehir maçı kazanamaz düşüncesindeyim ancak hakem sanırım tatil ilan edecek. Bursa da oynanmasını istiyordu çünkü normal koşullarda ve zeminde işleri çok zordu.
 
Başak - Bursa maçı tatil edildi sebep zemin futbola elverişli değilmiş! Yahu daha 2 hafta önce bundan daha kötü bir zeminde Göztepe deplasmanına çıktık ve kazandık. O maçta aşırı yağmurdan top 2 metre yana atılmıyordu mecburen bütün topları şişirerek oynuyorduk. Erzurum'un buzlu sahasında ne maçlar oynandı yine Sivas maçları da öyle. Bu maç böyle oynansaydı Başak'ın kazanamayacağını biliyorlardı o yüzden iptal ettiler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bugünkü karar katiyen skandaldır!

Çimlerin göründüğü bir zeminde sırf tipi var diye tatil edilmesi hakkaniyetsizliktir, çifte standarttır... Bu hava ve zeminde neden maç oynatılmasın; bizim buralarda (Erzurum, Muş, Bingöl) Eylül ayında kar yağar ancak maçın tatil olduğunu pek hatırlamam.

İstanbul'da ve şu hafif koşullarda tatil etme girişimine federasyon neden müdahil olmuyor; ne kadar amatör bir kurumsunuz.
 
Son zamanlarda izlediğim en güzel maçtı. Tabii futbol kalitesi olarak üst düzey maç olmadı ancak iki devrede de temponun ve mücadelenin eksilmediği maç oldu. Fb-Bjk maçları hep böyle geçiyor. Mesela GS-Fb maçları bu kadar böyle değil. Ben Bjk'nin kazanmasını isterdim çünkü bu yaşlı ve bitik kadrosuyla şampiyon olamayacaklarını biliyordum. Başakşehir maçına kadar yarıştan kopmamaları lazım ki çelme takabilsinler. Fb'ye de helal olsun diyorum gerçekten derbileri başka oynuyorlar. Sevmem hatta nefret ederim ancak bu yönleri takdiri hakediyor. Bazen ortamı geriyorlar bazen tempoyu artırıyorlar ama derbileri bir şekilde kaybetmiyorlar. Ama onların en büyük sıkıntısı da bu. Sadece derbileri öyle oynuyorlar. Haftaya Rize'ye kaybederlerse şaşırmam.
 
Benim kafamdaki asıl soru şu: 2 hafta sonra Başakşehir maçında fener ne yapacak ? Mevcut oyunla Başakşehir feneri harcar harcamasına da bu sefer fener hepten kümeye ilerler son 7 kala. Fener yense bize çok yarar ama onlar da bunu pek istemezler. Çok merak ediyorum neticeyi..
 
Benim kafamdaki asıl soru şu: 2 hafta sonra Başakşehir maçında fener ne yapacak ? Mevcut oyunla Başakşehir feneri harcar harcamasına da bu sefer fener hepten kümeye ilerler son 7 kala. Fener yense bize çok yarar ama onlar da bunu pek istemezler. Çok merak ediyorum neticeyi..
Haftaya Rize maçını alırlarsa yatarlar. Puan kaybederlerse asılırlar. O yüzden haftaya Rize'nin en azından yenilmemesi lazım. Gerçi başlarında Okan hoca var. Geçen sezondan beri 4 maçtır yeniyor feneri. Rize de çok formda, son 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlikleri var. Buna rağmen haftaya yenilirlerse 15. sıraya kadar gerileyebilirler. O yüzden fenere yatacaklarını sanmıyorum. Umarım kazanırlar.
 
Göztepe antrenör seçimi konusunda büyük hatalar yapıyor.Süper ligdeysen antrenörlük pozisyonu deneme tahtası olamaz.Tamer Tuna yerine Bayram Bektaş'ı getirmenin manası neydi ? Şimdi Kemal Özdeş geliyormuş bu da günü kurtarmalık bir hamle,elbette o da gönderilir
9 Aralık Tarihinde yazdığım gönderi,bugün 26 Şubat Kemal Özdeş gitmiş Tamer Tuna gelmiş.Seneye Bayram Bektaş'la mı başlarlar acaba sonra onu gönderip yine Kemal Özdeş'i mi getirirler ?
 
Ben de Rize maçının onlar için çok zor geçeceğini düşünüyorum, tıpkı bu sezonun her maçı gibi gerçi. Ali Koç sağolsun yine parmak bal çalmaya devam ediyor. Bu sefer de futbolcuları deplasman tribününe götürmüş taraftara şirin gözükme hareketleri falan.. Milyonlarca Fenerli yine asıl tehlikeyi unuttu, bayram havasında. Bu adam ciddi anlamda küme düşürür bu takımı.
 

Üst