2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De Colo'yu kadrodan çıkar, takım sittin sene sayı atamaz. 20 milyon harcayıp böyle kadro oluşturmak da başarıdır. Vesely ne kadar iyi olsa da; takımını her önemli maçta eksik bırakan adama senelik 3-4 milyon vermemek lazım artık.
 
Bursa mücadeleyle baş eder ama kaliteyle baş edemez. De Colo onlara 2 gömlek ağır geliyor. Zaten bileği ince bir oyuncu olduğu için ezbere şut sokuyor, sabaha kadar atar. Seri 2-0 biter FB lehine. 850K'lık Şehmus da boş turnike atamıyor, serbest atış sokamıyor.
 
Selçuk Ernak için bu sezon çok olumlu şeyler söylemişizdir fakat akan oyunda teknik faul alıp oyunu durdurtup sonrada hakemlere pozisyonu izleyin demesinin mantığını çözemiyorum.

Öte yandan bu ligde hatırı sayılır süre alan oyuncular arasında İsmail Cem Ulusoy en yeteneksiz oyuncu olabilir.Basketbola tepki olarak mı basketbolcu oldu ?
 
Antep Daçka'yı 30'a kadar yatırdı. Hem de bu sonucu deplasmanda elde etti. Sürpriz yapabilirler demiştim geçen eşleşmeler belli olduğunda ama bu da biraz süpürülme gibi skor oldu. Bakalım ikinci maçta Daçka nasıl yanıt verecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst