2021-2022 Euroleague

Hall muazzam atlet bir oyuncu ama bu yeterli değil. Savunmada ne kadar saçma bir adam olduğunu dün akşam da gördük. Savunma yapmayı bilmiyor çünkü. Hücumda da ancak zıplama alanı yaratıp havadan pas gönderirsen etkili. Erick Buckner, Jeremy Evans da insan üstü atletler mesela ama... Tabii Hall zamanla üzerine bir şeyler koyup oyununu geliştirirse orası ayrı. Olympiakos sanırım Printezis yerine düşünüyor. 4 numara rotasyonunu Vezenkov-Hall ile geçmek istiyorlar.
 
Efes'e Olympiacosun gelmesi cok iyi oldu. Monaco gelseydi ciddi zorluk cikarabilirdi fakat yine Efes turu gecerdi. Olympiakos tam bir balon takim bana gore. Euroleague'in en sansli takimi ilk 8 de sayet Khimki,Cska,Unics devam etseydi Final-4 yapmasi imkansiz otesiydi. Real Madrid-Efes finali olur diye dusunuyorum. Saras mi , Laso mu dersek, kesinlikle Laso faktoru ile ve kadro derinligi ile Real onde diyorum. Ergin hocam isini bilir.
Bir zamanlar Moskova dan yazan bir arkadaş vardı, ismini tam hatırlayamadım, Emir di galiba. Siz aynı kişi misiniz ?
 
Vasilije Micic, 18.2 sayı ortalaması ile 2021-2022 #EuroLeague sezonunu sayı kralı olarak tamamladı ve 'Alphonso Ford En Skorer Oyuncu Ödülü'nün sahibi oldu! 👏
 
Normal sezon mu yoksa sezon+ playofflar dahil mi bilmiyorum ama Larkin normal sezonda pek bir şey oynamadı. Mirotic'i düşürmesi tabii çok zor da; Moerman da pek yabana atılacak performans sergilemedi. Hatta baya baya damga vurdu sezonun büyük kısmına.
Sezonun en iyi pivotuna Tavares'i koyduğun yerde Hines'ı yılın savunmacısı yapmak da zaten çok saçmaydı geçen gün. Hines ne yaptı ? Dunston playoffta hayatını kararttı Hines'ın.
James yerine de Sloukas daha istikrarlı ve daha komple bir oyun sergilemişti normal sezonda. Bu isimler biraz etiket-marka isimleri olmuş gibime geldi. Bilemedim, şahsi görüşlerim.
 
Her ne kadar JAmes ve Vezenkov dışındakiler tartışmaya açık olsalarda en iyileri seçmişler gibi. diğer alternatifler de aynı şekilde tartışılacaktı.
 
Mike James mi, Dee Bost mu secenegi olsa,kesinlikle Dee Bost derim. James 10 sayi atiyorsa 20 sayi yediriyor ve disiplinsizligi yuzunden akiyor. Dee Bost gibi bir oyun kurucumuz oldugu icin sansliyiz.
 

Üst