2021-2022 Euroleague

Larkin giderse yerine bence Efese en uygun isim Mike James olur. Mike James iyi bir coachla bu arenada Larkin'e ciddi bir rakip olur.
 
2 hafta önce ne yazdıysam bire bir olmuş. Sanırım Eurolig’in tahmin oyununda da böyle oynamıştım serileri. Belki ödül alabilirim :D Monaco maçları da; Bayern maçları da son maça kadar kaldı. Ve benim plase tahminim Bayern F4 yaparsa şaşırmasın kimse.
 
Fenerbahçe için itoudis harika bir hamle olur. bütçelerine göre güzel bir takım kurabilir ki zaten itoudis sansasyonel transferlerin adamı da değildir. ilk senesini bilemem ama 2. senesinde kimyayı oturtup f4 takımı yapacaktır fenerbahçe'yi. xavi pascual'nın da maccabiyle anlaşacağını düşünüyorum.
 
İtioudis, CSKA'da hiç düşük bütçe ile çalışmadı. Fb Beko'nun bütçe düşüreceği konuşulurken ben İtioudis yerine Trinchieri'ye giderdim. Kendisine ver 8-10 milyon euro bütçe, şovunu yapsın...
 
Son 4 senedir Fener'le ilgili her tahminim bire bir olarak virgülüne kadar çıkıyor :D Itoudis için de diyorum ki; güzel işler yapabilir burada. Ben başarılı olacağını düşünüyorum ama başarı dediğimiz şeyin kıstası nedir tam olarak, o meçhul. Bütçe olarak sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum zira Ali Koç 20M+ olarak açıklamıştı bütçeyi geçtiğimiz ay. Fener'in özellikle son 2 sezondur transfer politikası ciddi anlamda çöp. Önce işe buradan başlaması gerekecek.
 
İtioudis, CSKA'da hiç düşük bütçe ile çalışmadı. Fb Beko'nun bütçe düşüreceği konuşulurken ben İtioudis yerine Trinchieri'ye giderdim. Kendisine ver 8-10 milyon euro bütçe, şovunu yapsın...
Efes dışında takımların ne yazık ki bütçe sorunları olacaktır. Fb de beko çekildiği taktirde şu anki kadar yüksek bütçelere çıkacaklarını pek zannetmiyorum.
 
Play-off’ları bu yüzden seviyorum. Bütün sene esamesi okunmayan adam çıkıp maça damga vurabiliyor. Sloukas için de İskender Büyük’ün söylediği replik aklıma geliyor : “Bunca yıl olursun diye bekledim ama sen adam olmazsın.”
 

Üst