2021-2022 Euroleague

Simon'un yokluğu zaman zaman çok belli oluyor,takımın beyinlerinden birisi Simon.

Babuş ise toptan kaçıyor,tipik sakatlıktan çıkan oyuncu psikolojisinde.Formdayken makine gibi şut sokardı.
 
Son hücum öncesi Ergin hoca '' Yumruk adını verdiğimiz seti oynayacağız ''

Son 19 sn Micic topu aldı.Son 15 sn son 6 sn son 3.

Ne geliyor,ne gelecek,yumruk seti nasıl sonuclanacak ? Maç bitmek üzere ?

Derken son saniye Micic'den gelen insanüstü üçlük ! Büyüksünüz beyler,büyüksünüz ! !
 
Finaldeyiz,finaldeyiz,finaldeyiz,finaldeyiz,finaldeyiz !!!

Bugün sadece bunun mutluluğunu yaşayacağım ve akşam bu mutlulukla maçı izleyeceğim.Benim gönlüm Barça'nın gelmesinden yana.

Efes Pilsen severlere,Efes Pilsen'i tutanlara selam olsun.
 
F4 aslında pis işleri yapan adamlarla oynanıyor. Efes'te buralarda maça kendini verebilecek; Singleton, Bryant, Anderson gibi adamlar mevcut. Vezenkov sezonun en iyi oyuncusu olsa da 40 dakika boyunca ''kes sesini otur aşağı'' der gibi rencide edildi. Resmen öyle bir oyuncu yok denildi parkede. Zaten göremedik de maç boyunca.
Loserkas denen ezik de yine büyük hedeflerin adamı olmadığını gösterdi. Attığı sayıların zaten yarısından fazlası hakemlerin ''serbest atış'' rezilliğinden geldi. 30 kere mi ne çizgiye gitti herifler. 2 oyuncu atıldı bizden ama onlar maç boyu 10 faul mü neydi en son. Komedi.
Bryant için de ilk geldiğinde ''boş adam'' demiştim ama kısa sürede takım kendine gelince onun da rolü oturdu ve iyi bir yan parça oldu. Bugün bence Aslan Payı kesinlikle Bryant'a ait. Bunu 16 sayı attı diye değil; tüm maç boyunca inanılmaz soğukkanlı oynayarak tam konsantre şekilde savunma yapmasından dolayı söylüyorum. Müthiş bir savunmacı ve ribauntları da topluyor sürekli. İnanılmaz bir parçaya evrildi. Efes'in bence vazgeçilmezi oldu.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda , Yunanlıları yenerek Avrupa finaline çıkmak çok güzel hissettirdi, teşekkürler.
 
Avrupanin En iyi Kocu Ergin Hocama Tebrikler...

Seninle imza yenilemeyenler utansin,Senin adina ise muazzam oldu.

ELBET BIR GUN BULUSACAGIZ
 
Bizden ayrılan Ataman 4 yıldır Avrupa'nın zirvesinde. Umarım Nef uzun yıllar basketbol şubesine sahip çıkar, günü gününe maaşları yatırır, kaosa izin vermez.

Yoksa olası başarısızlıkta Ataman'a ihaleyi bırakan zihniyet Pistiolis'i çiğ çiğ yer. Biz de onu Pana benchinde seyrederiz muhtemelen.

Bu arada finalde Beaubois adam gibi oynamazsa Barcelona Efes'e maç sonunu göstermez gibi
 
Efes bugün çok kötü oynadı aslında. Sürekli Micic ve Larkin bire bir oynadı. Babuş ve Simon'un olmaması çok etkiliyor. Neyse ki bugün Elijah devreye girdi. Sadece 6 oyuncunun sayı bulması da büyük dezavantaj Anadolu Efes adına. Üst üste 3 final büyük başarı. 19 mayıs da Yunan takımını yenmek büyük başarı. Finalde de başarılar 👏👏👏
 

Üst