2021-2022 Euroleague

Tavares bu oyunda en çekindiğim isim ama Efes'in de Tavares'e hep şansı tutmuştur Sertaç'lı dönemden beri. Yabusele bela olabilir fiziğiyle. Bir de Causeur çok arıza çıkarır. Bu maç Micic'in omuzlarına binecek yine kendi evinde. Hepsinden önce; F4'ün iki maçında da yaşanan rezalet hakem yönetimlerinden sonra , umarım adam gibi bir maç yönetimi olur.
 
Real Madrid'i bir tık daha şanslı görüyorum bugün. Çünkü Anadolu Efes son maçta da gördük ki sadece Larkin ve Micic'in eline bakıyor,4 numaradan katkı alamıyor. Olympiakos maçında ki oyun devam ederse Efes'in işi çok zor olur.
 
Simon'un olmayışı,Beaubois'den katkı gelememesi,pota altı savunmasında ciddi sıkıntı çekilmesi Efes'in bu maç öncesi handikapları.

İnsallah her şey Efes'ten yana olur ve kupayı kazanan taraf olurlar.
 
Bu maci son Efesin form durumuna bakacak olursak, Real Madrid alir diye dusunuyorum. Pota alti Efesin evlere senlik. 76-72 gibi Real galibiyeti bekliyorum. Milano(tam kadro) ve Real. Bu 2 takim Efes'e cok ters geliyor
 
Yani sadece ribaund veya hucumda yaptiklari degil ozellikle savunmada oyle bir duvar oruyor ki Tavares iceriden hucum etmeyi imkansiz hale getiriyor.Adam haksiz rekabet uzunlar ozelinde.
 
Bu kadar iyi oynarken Tavaresin yaptığı şu faul resmen gerizekalı olduğunu gösteriyor. Bu kadar kötü oynadığı periyotu başa baş bitirmek çok büyük şans efes için ikinci periyot Bryant a ihtiyaç var.
 

Üst