• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Euroleague

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Furkan Dillice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Final maçı bence çok sert geçecek,diskalifiye durumları olabilir,çok enteresan bir maç izleyeceğiz gibime gidiyor

Biraz iddialı olacak ama uzatmaya gidecek bir maç bekliyorum. Pleiss ise maçın en kritik oyuncusu bence eğer şut sokabilirse efesin işi çok kolaylaşır Tavares ve Porrier i ne kadar uzaklaştırabilirlerse o kadar iyi efes için.

Tavares bu oyunda en çekindiğim isim ama Efes'in de Tavares'e hep şansı tutmuştur Sertaç'lı dönemden beri. Yabusele bela olabilir fiziğiyle. Bir de Causeur çok arıza çıkarır. Bu maç Micic'in omuzlarına binecek yine kendi evinde. Hepsinden önce; F4'ün iki maçında da yaşanan rezalet hakem yönetimlerinden sonra , umarım adam gibi bir maç yönetimi olur.

Real Madrid'i bir tık daha şanslı görüyorum bugün. Çünkü Anadolu Efes son maçta da gördük ki sadece Larkin ve Micic'in eline bakıyor,4 numaradan katkı alamıyor. Olympiakos maçında ki oyun devam ederse Efes'in işi çok zor olur.

Cska ve barca ile karsilasmadan finali kazanma sansi var. Bu firsat kacmasin.

Simon'un olmayışı,Beaubois'den katkı gelememesi,pota altı savunmasında ciddi sıkıntı çekilmesi Efes'in bu maç öncesi handikapları.

İnsallah her şey Efes'ten yana olur ve kupayı kazanan taraf olurlar.

Efes kazanir.

Bu maci son Efesin form durumuna bakacak olursak, Real Madrid alir diye dusunuyorum. Pota alti Efesin evlere senlik. 76-72 gibi Real galibiyeti bekliyorum. Milano(tam kadro) ve Real. Bu 2 takim Efes'e cok ters geliyor

Hiç üretmiyor efes realde farklı değil gerçi Tavares e top indirmeye çalışmaktan başka bir halt yedikleri yok

Yedi maçlık seri olsa Efes banko kazanırdı ancak tek maç olduğu için her şey olabilir. Bence yine Efes favori.

7dk 6 ribaund Tavares.

Tavares 5.hücum ribaundunu alıp sayıyı buldu.

Tavares insan misin ya

Yani sadece ribaund veya hucumda yaptiklari degil ozellikle savunmada oyle bir duvar oruyor ki Tavares iceriden hucum etmeyi imkansiz hale getiriyor.Adam haksiz rekabet uzunlar ozelinde.

Tavares mahallenin abisi modunda

Speedy Gonzales Shane Sugar Larkin

Neyse ki Larkin girdi devreye

Bu kadar iyi oynarken Tavaresin yaptığı şu faul resmen gerizekalı olduğunu gösteriyor. Bu kadar kötü oynadığı periyotu başa baş bitirmek çok büyük şans efes için ikinci periyot Bryant a ihtiyaç var.

Tavares kenarda,Micic'den ters turnike ! Geçilirseniz geçmiş olsun !

Yalniz Bryant Micic falan diyoruz da Singleton da iyi top oynuyor bu Final Fourda.

Geri