2022-2023 Euroleague

Efes Pilsen'in Olympiakos hariç kalan bütün takımları 5 maçlık bir seride eleyeceğini düşünüyorum. 8. sıradan girmedikleri sürece f4 şansı en yüksek takım yine Efes bence.
 
Efes son 4 sezonun en kotu aksamini geciriyor.

Henuz 14 dakika oldu ama Maccabi’den 45 sayi yediler ve buna karsilik sadece 20 sayi atabildiler.

Rezil olmanin esigindeler.Uzun suredir 14 dakikada 45 sayi yiyen bir takim gormemistim Euroleague’de.Hatta hic gormedim.
 
Avrupa’daki en yuksek butceye sahip olup bu kadar kisir bir Barcelona izlemek konusunda Barcelona taraftari ne dusunuyor acaba :)

Adamlarda 40m Euro butce var ama ozellikle kisa oyuncu tercihleri ve Saras’in oynattigi basketbol fiyasko.Hic zevk vermiyor Barcelona’yi izlemek.
 
Fark 14’ken Larkin bombos bir ucluk kacirdi.Atsa 11’e inecekti.Atamadi ve fark 23 oldu bir anda.Eytliler gibi takiliyor sahada.Ne yaptigi belli degil.
 
Motley ve Lessort’u bakalim gelecek sezon hangi ust segment takimlar kapacak..
Real Madrid’in cok ihtiyaci yok gibi.Barcelona’da Sertac’in sozlesmesi bitiyor.Vesely’den sonra bir darbe de Motleyle vururlar mi acaba Fb’ye :)
Monaco,Milano,Efes gibi takimlar da kesin tetiktelerdir.
Fenerbahçe zaten üst düzey takım değil mi ? :)
 
Motley Vesely’e patron benim diyor valla.Denize doktu resmen Vesely karaktersizini.Fb’nin kazanmasini hic istemesem de Vesely’nin pas pas oldugunu gormek guzel.
 
Takımda ne kadar yıldız olursa olsun o yıldızları oynatacak üst düzey bir koç yoksa başarı gelmiyor malesef.
Barcelona’nın yaşadığı durum tam olarak budur.
Barcelona'nın kadrosu eksik. realin de öyle. Adamlarda 3 yıldır, hatta belki de 4 yıldır düzgün bir oyun kurucu yok.. Realde doncic, campazzo sonrası gelmedi, Barcelona yı hiç hatırlamıyorum..
 
Barcelona'nın kadrosu eksik. realin de öyle. Adamlarda 3 yıldır, hatta belki de 4 yıldır düzgün bir oyun kurucu yok.. Realde doncic, campazzo sonrası gelmedi, Barcelona yı hiç hatırlamıyorum..
Barcelona'da benim hatırladığım en son üst düzey oyun kurucu Juan Carlos Navarro'ydu. Zaten Barcelona en son Euroleague şampiyonluğunu onun döneminde yaşadı.
Navarro emekli olduktan sonra Barcelona 1 tane bile Euroleague kazanamadı.
 
Kendini ilk 8'e attın mı her türlü işin rengi değişiyor. Özellikle bu sezon herkes favori. Ben Partizan'dan bir sıçrama bekliyorum playoff yaparsa. Barcelona yine sezonun aveli ödülünde ilk sırada. Madrid bir siyah bir beyaz. Olympiakos her ne kadar nispeten iyi olsa da onlar da çarpılıyor bazen. Alttaki takımların da kadro ve iştah tehlikesini göz önüne koyarsak, her an her şey olabilir yani.
 

Üst