2022-2023 Galatasaray Kadın Voleybol Takımı

Popovic i geçen yıla göre daha iyi kullandık gitmese iyi olur
Bence de. Esas sorun da burada başlıyor ya...İstikrarlı başarı, iyi katkı yapan oyuncuların üzerine daha da iyilerini alarak, kadro derinliği yaratıp rekabeti artırmak suretiyle elde edilebilir. Bizim üzerimizdeki sıralarda yer alan takımlara bakıldığı zaman, herhangi bir maçta, kenarda oturan oyuncularını, aynı anda başka bir maçta oynatarak kazanabilecek kapasiteye sahip. Biz ise, kendi arasında antrenman yapacak iki dengeli tekım çıkarabilirmiyiz emin değilim. Bu yazdıklarım, sürekli oynayan takımı ve oyuncularını küçümsemek anlamına gelmesin ama geniş kadroya bakıldığında, maalesef gerçek bu. Bu durumun, taktiksel anlamda da, bir zaafiyet yarattığı da ayrı bir gerçek. Ayrıca ilk yarı sonuna doğru, çeşitli nedenlerle takımdan ayrılan teknik heyetteki gözle görünür boşluk da apayrı bir konu. Bakalım kulüp yönetimi, ne gibi önlemler alıp, nasıl bir hamle yapacak. Herşeye rağmen takımımızı destekleyelim ama şu an itibarı ile, bunca transfer dedikodusunun ortalıkta döndüğü süreçte, neredeyse yaprak kımıldamaması, hatta yaprak dökümü işaretleri (dedikodu da olsa), önemli soru işaretleri içermiyor değil.
 
Teknik kadromuzdaki eksik alenen belli umarım yakın zamanda gerekli eklemeler yapılır. Bu arada Vakıfbank Zeynep Sude Demirel i seneye kadro da tutacakmış. Sanırım Ayçin Akyol dan vazgeçtiler. Ayçin Akyol İlkin Logan etrafında bir takım kurulucak gibi duruyor. Vakıfbank yabancı pasör alacak gibi gözüküyor. Buket hamlesi bize çok iyi olabilir.
 
Sözüm Ataman hocaya takımınızın gücü ezeli rakibimizden toplamda 45 alacak kadar mı kötüdür?
Ezeli rakibimizle aranızdaki kalite farkı bu kadar büyük bir uçurum mudur? Asla....
Uzun zamandır hiç bu kadar büyük ezilme görmedim. Yıllardır kendinizi geliştiremediniz Bu kulübün büyüklüğü altında ezildiniz.

Ataman Güneyligil kulübü birazcık bile seviyorsanız İstifa ediniz.
 
şubeyi yakından takip etmiyorum fakat iki gün evvel Twitter'da yan branşlarla ilgilenen bir sayfada görmüştüm, şubenin bütçesi 3.2 milyon dolar ama teknik ekibe 1.8 milyon dolar gidiyor şeklinde bir twit. bu twitin doğruluk payı var mı? var ise 1.8 dolar alacak ne yapıyor teknik ekibimiz, aydınlatan olursa çok makbule geçer.
 
Evet çok kötü oynadık kabul. Ama bu takımın bu kadar kısıtlı olmasının sebebi geçen yıl Mart ayında amatör şubelerin bütçelerini onaylamayan genel kuruldaki herkesdir. Bütçe onaylansaydı Pç olarak Akimova smaçör Frantti gibi iyi oyuncular olabilirdi. Şunu da unutmamak gerek Çin ligi bitince iyi bir Pç eklemesi de olabilirdi. Sonuç olarak sistem ve devamlılık olmayınca malesef böyle oluyor. Artık amatör ruhla bu şubeleri yönetmek mümkün değil.
 
Evet çok kötü oynadık kabul. Ama bu takımın bu kadar kısıtlı olmasının sebebi geçen yıl Mart ayında amatör şubelerin bütçelerini onaylamayan genel kuruldaki herkesdir. Bütçe onaylansaydı Pç olarak Akimova smaçör Frantti gibi iyi oyuncular olabilirdi. Şunu da unutmamak gerek Çin ligi bitince iyi bir Pç eklemesi de olabilirdi. Sonuç olarak sistem ve devamlılık olmayınca malesef böyle oluyor. Artık amatör ruhla bu şubeleri yönetmek mümkün değil.
İsterseniz Egonu'yu,Zhu Ting'i alın antrenörünüz vasat bile değil... Takımlat antrenörleri kadar gelişiyor, takım olgusu gelişiyor.
Ataman hoca bildiğim kadarıyla 5 yıldır takımın başında takımın hangi yönünü geliştirdi, ne başarısı varda bu kadar süreyi haketti?
Mevcut kadromuz ilk 4'ü hedeflemek için gayet yeterli daha iyi top oynayabilirde. Ama malzeme ortada bu hoca ile ötesi yok.
 
Vakıfbank Eczacı Fener THY hiç birini geçebilecek bir takımımız yok. Sadece baş antrenör değil antrenör kadrosunda zaten çok eksik. Buda sezonun başında yapılması gereken hamlelerdi.
 
Su kadrolarla hocaları yer değiştirin mac 45 dk. değil belki en fazla 50 dk. sürer.Butce de öyle 3.2 milyon falan degil olsa olsa tūm şubenin butcesidir.
Vakıfbank Eczacı Fener THY hiç birini geçebilecek bir takımımız yok. Sadece baş antrenör değil antrenör kadrosunda zaten çok eksik. Buda sezonun başında yapılması gereken hamlelerdi.
 
Sevgili GALATASARAY Ailem
İlk görüşte aşkı, 6 sene önce GALATASARAY gibi büyük bir kulübün kapısından girdiğimde anladım. 6 sene her anından zevk alarak ter döktüğüm, büyük taraftarımızla her maç kucaklaştığım, ömrüm boyunca unutamayacağım güzel günlerim oldu. İlk günden bu yana desteğini esirgemeyen GALATASARAY Ailesi’ne bu vesile ile sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Ama takdir edersiniz ki her güzel başlayan şeyin sonu, aynı şekilde bitmiyor maalesef. Üzülerek söylemek isterim ki sevgili yöneticilerimle yaşadığım fikir ayrılıkları sonrası sevgili GALATASARAY camiasına zarar vermemek adına, armasını gururla taşıdığım formama veda etmek zorundayım.
Bu ailenin bir ferdi olarak biliyorum ki hiç kimse vazgeçilmez değildir. Çünkü her zaman aslolan GALATASARAY’dır.
Tıpkı 6 sene önce sezon ortasında geldiğim gibi, 6 yıl sonra sezon arasında takımdan ayrılmak belki bir tesadüf ama bunun acısını ömür boyu içimde taşıyacağımın da bilinmesini isterim. Bu zorlu ve yorucu süreçte yanımda olan herkese en samimi duygularımla teşekkür ediyorum.
Belki hikayem yarım kaldı ama GALATASARAY’a olan sevgimi ve desteğimi hiçbir zaman esirgemeyeceğim. Artık belki sahada 1 eksik olacak ama tribünde takımımın başarısı için avazım çıktığı kadar bağırıp, son sayıya kadar destek olacağım.
Tüm GALATASARAY camiasına anlayışı için teşekkür eder, sözlerimi en sevdiğim tribün bestesi ile sonlandırmak isterim:
‘Şereftir seni sevmek, senle ağlayıp gülmek, GALATASARAY sevgisi sürecek sonsuza dek…’
Hakkınız helal edin…


https://www.instagram.com/p/CqDVy1Aq6mF/
 

Üst