2022-2023 Kadınlar Basketbol Ligi

Beşiktaş Emlak Konut'u 77-56 yendi . Koç farkını görüyorsunuz değil mi? Biz varlık dahi gösterememiştik o maçta. Alper Durur'dan olmaz. Ya olursa diye beklemenin manası da yok. Yöneticinin arkadaşı diye takıma koç seçilmez. Çok amatörce yönetiliyoruz...
 
Son düzenleme:
Bravo Ekrem hocama 3 yabancı + devşirme oynatabilecekken 2 yabancı + devşirme ile 81-53 kazandı Çukurova,Ormanspor karşısında.

Ekrem hoca geldiginden beri ciddi sınav vermedi fakat ben takıma otorite kattığını düşünüyorum.Bu sezon hocanın gelişiyle Çukurova'nın ligde şampiyon olacağını düşünüyorum.
 
Başka bir koç olsa ''Pota altında Q ve Esra ile oynuyorum'' bahanesine sığınıp Fenerbahçe karşısında 15-20 sayı farkı yer önündeki maçlara bakardı.

Ekrem hoca çok büyük olan da sensin en büyük olan da sensin.Bravo vallahi ya.Bonner yok,Jonquel Jones gibi oyuncun yok,ayrıldı mı bilmiyorum January yok.Yani 3 yabancı oynatabilecekken 2 yabancıyla maçı kazanıyorsun ve ilk kupanı alıyorsun.Maçı kazanırken Sinem'den,Asena'dan,Gamze'den maksimum katkılar alarak kazanıyorsun.

Ve bunları daha yeni takıma katılmışken yapıyorsun.

Marina ile Fenerbahçe'nin maçta dengesi öyle bozuldu ki son 2 bucuk dk Çukurova 5 sayı öndeyken Fenerbahçe faul hakkı olmadığı halde basit fauller yapıyordu.Son hücumda Fener'in hızlı 3'lüğe ihtiyacı var Fenerbahçe üçlüğü düşünmüyordu.

Helal olsun diyorum.Herkes herkesi eleştirebilir ama hocayı sert eleştiren arkadaşlar bugün tebrik ederler insallah.
 
Ekrem hoca kadın basketbolu için Avrupa tarihinin en iyilerinden biri olabilir.

Kadın basketbolu özelinde Ekrem hocayı Fbliler dahil eleştiren birileri olduğunu sanmıyorum.
 
Marina zaten looser bir coach bana gore. Galatasaray gunlerinde bile kovulmasini her zaman istiyordum.fb deki durumuda ayni olacak.Ama umarim olmaz. Bizim ekmegimize yag surer. Ali Koc'tan Marinayi kadroda tutmasini dilerim :)
 

Üst