2022-2023 Kadınlar Basketbol Ligi

3.çeyrek sonucu Kayseri 39-79 Fenerbahçe

Skor gayet normal 2 düşük kalitedeki yabancıyla 4 yabancılı takıma karşı oynuyorsun.Asıl biraz garip olan 3.çeyrek sonunda Kayseri toplam 33 top kullanmışken Fenerbahçe 61 top kullandı.

Kayseri'nin 3 çeyrek sonunda 30 top kaybı var.

Bu tür farklar her zaman oluyor,arada çok fark var fakat bu kadar top kaybı fazla.2.çeyrek neredeyse Fenerbahçe tamamen yedeklerle oynadı üstelik.
 
Çankaya Üniversitesi-Botaş maçını açtım Tbf tv'den.

5dk dayanabildim.Ve kapatmama neden olan tamamen yayının 2 dk kadar geriden geliyor olması.Geriden gelmesini geçtim skoruda 2 dk önceden ekrana yansıtıp duruyorlar.

Sene 2023 bu arada.1 kişide uyarmıyor mu arkadaş ya,3.çeyrek oynanıyor.

Her zaman aynı şeyleri dile getirmekten bıktık artık,bıktık.Her sene dahada mı geriye gidilir yayın konusunda ya.
 
Aziz Akkaya tek bir pozisyona kızıp 2 teknik faul birden alarak kendini attırdı.

Bir koç bu kadar sorumsuz davranamaz bu ne sorumsuzluktur.1 hücumda 7 sayı yedirdi takımına koç resmen.Takımı 14 sayı öndeyken sayesinde 2 dk içinde skoru eşitlettirdi.

Edit : 14 sayı önde olan Beşiktaş koçunda etkisiyle 5 dk gibi bir sürede skoru koruyamayıp 10 sayıda geriye düştü.

Taya Reimer sakat sanırım 2 yabancıyla oynuyorlar fakat rezalet bir oyun kurgusu var takımın.Bütün topları Dana Evans'a verip duruyorlar.Şut atabilecekken bile atmayıp gidip Evans'ın kucagına bırakıyorlar topu.İnsanın gülesi geliyor valla.Ne bir sete yerleşme var ne başka bir şey.Zaman zamanda Billings bireysel denemeler yapıyor boyalı alandan.
 
Son düzenleme:
Daha 3.çeyrek yeni bitmek üzere Emlak Konut-Botaş maçında.

Sevgi Uzun 9 da 6 isabet ile 21 sayı 7 asist ile oynuyor.

Uzun süre oyunda kalabilen,top yönlendiriciliği iyi olan,uzun oyuncuyu iyi noktada topla buluşturabilen,hücum süresi erimiş olsa bile soğukkanlı kalabilen,enerjisi hep üst seviyede olan,skor katkısı yüksek olan oyuncu.

Daha ne olması lazım ?
 
Euroleague Women’da F4’e ev sahipliği yapacak şehir Prag oldu. Eğer Mersin olsaydı Çukurova USK Prag’ı eler derdim. Ama ev sahibi olduğu maçlarda USK Prag’ın harika basketbol oynadığını düşünürsek Çukurova’nın F4’te hiç şansı yok bence. Umarım kupayı USK Prag alır.
 
Botaş Gelişim-İzmit Belediyespor arasındaki play off serisini takip ediyorum 2 maçtır.

İzmit'te Eda Şahin ile Büşra Akgün'e dikkat çekmek istiyorum.Eğer A segment bir yerli oyuncu değilseniz Süper Ligde veya Tkbl'de oynasanızda maça hiçbir etkiniz olmuyor.

Fırat Okul'da ilk maçtaki skora fazlasıyla aldanmış.2 maçtır çok kötü coaching katkısı alıyor takım.Çok basit tutacağım bir takım topu oyuna sokmakta sürekli zorlanıyorsa bu net şekilde koça yazar.

Yarı final 3.maç ve İzmit'in maç boyunca yaptığı top kaybı 22
 

Üst