A Milli Erkek Basketbol Takımı

Larkin olsaydi cok rahat elerdik Fransayi.Larkinin bir anda olmayisi benim tahminlerimi tersine cevirdi. Mac baslamadan once turu gecer tahminim. Fransa : % 60 - Turkiye : %40 oldu. Su Galatasaray basketbol takimina bir gun Sertac gelirse protestolarin alasini yapacagim.Rezil Sertac...Basketbolu bilmeyen Sehmus ve kucuk takimlarin kucuk oyuncusu Melih.
 
Kaç turnuvadır aynı terane tüm ihaleyi üzerine yıkmak lazım Cedi'nin yok öyle artist artist dolanıp gelip her turnuvanın içine etmek.
 
Her şeye eyvallah.Vallahi billahi eyvallah,biz bunlara alıştık malesef,Abd maçı falan.Ama kaybedince Tufan'ın turnuvanın favorilerinden birisine kaybettik demesi nedir ya.

Yahu yapmayın,Fransa'yı bugün beğenen 1 tane Fransız var mıdır ? Bugünü geçtim Eurobasket öncesi dünya kupası eleme maçlarında bile beğenen var mıdır ?

Bugün maç başından beri en az 25 tane saçma hataları + tercihleri olan takım mı favori ? En az 25 pozisyon çıkarırım.Gelişigüzel oynayan saçma sapan bir takım.

Takımın en iyisi Fournier ama 2 kez ayakkabısının neredeyse tamamı çizgiye basıyor,gidiyor benche pas atıyor son hücumda pota dibinde kaçırıyor.Top elinde fazla kalınca ciddi saçmalıyor.Heurtel desen saatli bomba.Hiçbir zaman güven vermiyor.

Buğrahan 3.çeyrek fitili çok iyi ateşledi,son çeyrekte geri adım atmadık ta ki Cedi serbest atışları kaçırıp sonrasında top kaybı yapana dek.

Orada kaybetmeye hakkımız yok.2 sayı öndesin be.Kenardan başlıyorsun üstelik.
 
Yani dedigim gibi Fransa yi cok kolay yenerdik.Final oynayacak potansiyel var.Ama saglikli bir Larkin oldugu surece..Bu tur maclari veren milli takim ve klup seviyesinde ancak Turkiye var. Ne diyim.Olmamasi gereken oldu sadece. Simdi Turk sporcularin olmadigi Galatasaray futbol takimini herkes izlesin.Nasil seri galibiyetler ve yetenekler on planda olacak izleyelim. Bu arada.....Taylan,Omer Bayram,Necip,Sertac,Sehmus,Melih vb sporcular..Sizin aldiginiz para haram olsun yeteneksizler sizi. Suc sizde degil, sizi sporcu yapanda. Gidin baska is yapin kardesim.
 
Tufan her yenildiğimiz maç sonrası salak salak açıklamalar. Şu eziklik psikolojisinden çıkmamız lazım kötü bir takımımız kesinlikle yok ve 20 yıldır buralarda oynayan bir takımız bu kültürümüz var. Ne demek canı sağolsun yok öyle yağma ödleri kopuyor eleştirmekten aman kırılmasınlar aman incinmsinler böyle bir saçmalık olabilir mi? Bir eli yağda bir eli balda olan insan bunlar elbette profesyonel sporcu olmak çok büyük emek istiyor ama o emeğin karşılığının fersah fersah alındığı yegane endüstiridir spor. 10 yaşınds çocuk muamelesi yapmanın alemi özellikle Cedi 30 yaşına geliyor neredeyse daha ne olsun. Son 16 da elenmek başarısızlıktır çatır çatır eleştirilmeli bazı oyuncular ve staff bunların başında da Cedi geliyor.
 

Üst