A Milli Erkek Basketbol Takımı

Sindirmek icin yaklasik 5 saat bekledim ama hala icim almiyor.

Nba de oynasan Banane oynamasan banane banamiyorsun ......

Son iki turnuvada takimin ipini cektin bi git allah askina

Ergin Hocama bir elestiri mac gidiyor 3 luk lazim Furkan eyvallahda sevmesemde Melih denilen vasifsiz neden oyuna girmedi ?
 
Cedi işleyen takım oyuncusu. Eline bakılacak bir oyuncu değil ve buna rağmen böyle önemli topların ona bırakılması Ergin Ataman'ın hatası. Cedi bu kadar ve bunu ben biliyorum, siz biliyorsunuz tüm basketbol camiası biliyor ama Ergin Ataman ısrarla onu sürüyor. Geleceği olan bir takımımız var lakin oyuncularımızın hiç biri takımlarında bir numaralı opsiyon değil. Bahsettiğim Türk oyuncular Larkin gibi devşirmeler değil.
 
Ben iyi ki maçı kaçırmışım o zaman. ABD maçının bir benzeri senaryoyu yaşatmış diyeceğim ama şu atılan twitteki fotoğraf doğruysa, izah edebilecek Türkçe bir kelimem yok. Şu fotoğraftaki senaryoda embesil birini koysan ya da tribünden taraftar parkeye getirip serbest atış attırsan maçı kaybettirmez muhtemelen.
Vesely final kaybettirdikten sonra çalıştı ve mükemmel serbest atışçı oldu. Ama bu arkadaş yıllardır LeBron'la bile çalıştıktan sonra hala daha 1 halt üzerine yeteneği, alanı oluşmuyorsa almayın şunu takıma.
Şutu yok, pasör özelliği yok, mükemmel bir savunmacı değil, oyun aklı zaten yok oğlu yok. Bu adamın nesi var sahi ? Açık alanda geçiş hücumunda potaya iyi drive etmesi dışında 1 tane iyi yaptığı şeyi yok. Ne demeye yıllardır ABD'de takılıyor bu arkadaş Elidor şampuan reklamı dışında ortada yok. Vallahi almayın şunu ya.
Hazırlık maçları dahil en başından beri takım 0/2 ya da 1/2 ile atıp duruyor. Bir yerde canımızın yanacağı çok belliydi zaten. Yan gelip yatmak yerine neden yarım saat serbest atış çalışması yapmıyor milyon dolarlar alan vasıfsızlar...
 
Sen Abd maçında serbest atış kaçırdın diye büyük tepki görmüşsün,geçen sene olimpiyat elemelerinde katkı verememişsin,sonrasında gidipte serbest atış atma ile ilgili bir reklam filminde oynarsan,yine kötü oynadığın turnuvada ve dünkü kaçan serbest atışlardan sonra her türlü tepki gelir.

İhtiyacın mı var yok.Kendinizi yıldızda değil,süperstar görüyorsunuz.Eleştiriye gelince ise ne yapalım diyorsunuz.Twitterda sevgilileri,eşleri üzerinden oyunculara yorum yapılması ise çok çirkince.

 
Screenshot_20220911_030134_com.google.android.youtube.jpg
Screenshot_20220911_030147_com.google.android.youtube.jpgScreenshot_20220911_030304_com.google.android.youtube.jpg
Screenshot_20220911_030308_com.google.android.youtube.jpg
Aklıma geldikçe sinirleniyorum şu maça o yüzden Cedi'nin 2 atışı kaçırdıktan sonraki yaptığı gerizekalılığı görselle anlatmak istedim.
İlk görsel yerleşimimiz.
İkinci görsel de Cedi Furkan'a bakıyor aynı şekilde Sertaç 'ta ve Furkan sorunsuz bir şekilde herhangi bir switch gelmediği için dip çizgeye doğru ilerliyor.
Üçüncü görselde Furkan rahat bir pozisyonda topu bekliyor Mbaye Ercanla boğuşuyor Heurtel terste kalıyor yapacağı tek şey Furkan' ın sağına doğru pası vermek o pası verse Furkan topu tutmak yerine o boş koridordan potaya gidip rahat bir turnike bile atabilir. Ve set net bir şekilde Furkan 'a çizilmiş Sertaç hala orayı izliyor eğer Buğrahan a çizilse zaten Fransa nın en iyi kısa savunmacısı tarafından tutulan buğrahan' a pick e gidecek ama bizim mal ne yaptı 4.görsel de görüldüğü en atılmaması gereken arka alana tembel bir pas attı. Sonrasında buğrahan da bir aptallık yapıp çizgiye basmamak için topu tutup fırlatıyor falan. Ben bıktım bu adamdan ve saçma sapan savunucu yorumcularından.
 
Furkan Haltalı'yı yaşından ötürü fazla eleştirmek istemiyorum.Ama bu çocuk Beşiktaş'tan ileri öteye geçecek bir oyuncu değil bence.Boy var fakat fizik kötü.Doğru pozisyon alamıyor,hücumda tehdit oluşturmuyor.Ayakları çok ağır kalıyor.

En kötüsüde ağzının içine kadar düşen ribandu alamıyor.
 
3. çeyrekte bir ara kriz yaşadık ama doğru 5 bulununca fark 20'lere çıktı. devamlı gömdüğümüz göksenin ve kenan bu sezon olumlu işler yapan isimlerden bence.
 
Furkan Haltalı'yı yaşından ötürü fazla eleştirmek istemiyorum.Ama bu çocuk Beşiktaş'tan ileri öteye geçecek bir oyuncu değil bence.Boy var fakat fizik kötü.Doğru pozisyon alamıyor,hücumda tehdit oluşturmuyor.Ayakları çok ağır kalıyor.

En kötüsüde ağzının içine kadar düşen ribandu alamıyor.
Ahmet Kandemir gibi hocanın elinde nasıl gelişecek ki Sadık bjk da iken yedekti bizdeki gelişimi ortada.
 
Son 3 hücumda önce 2 kez Svetislav Pesic sonrada Ergin Ataman ağır sınıfta kaldılar.

Son toplar böyle mi heba edilir,bu kadar mı çağ dışı kullanılır.Bunun için mi molaya gidiliyor.

Gidin ikinizde şimdi ağlamaya devam edin Euroleague ile maçlar çakışıyor mıy mıy mıy diye.5 sezondur ağlıyorsunuz arkadaş yahu.Bir konu 5 senedir tartışılır mı ya.
 
Bu takimda senelerdir cok ayri bir loserlik var.Koclar degisiyor,oyuncular degisiyor ama bu loserlik hep ayni kaliyor.Ne yapip edip bir sekilde en kritik yerlerde kaybediyoruz.
 
Ulan , orada 12 ve 7 numara , yani 2 kişi boşta. Hadi çaprazdaki Şehmus'a pas atmaya kafan basmıyor anladık; yanındaki bomboş 2 adamı da mı görmüyorsun. 3 kişi üzerine gelmiş, yana topu üflesen bile Sadık 1 metreden bomboş smaca gidecek maçı bitirecek. Hayatında kaç kere bunları yaptın da Kobe Bryant gibi sıfır çizgisine drive ediyorsun 3 kişinin üzerine fındık kadar boyunla. Senden önce de Kenan denen atanamamış basketçi denedi bunu ve rezil oldu. Hala daha aynı şeyi deniyorsunuz. Sporcunun kafasının çalışmayanı hiç mi hiç çekilmiyor be. Atam boşuna ''zeki, çevik ve ahlaklı'' dememiş. Biri bile olmayınca olmuyor işte...
 
Son düzenleme:
Yıllardır hep aynı şeyleri yaşıyoruz, hep aynı sorunlar, hep aynı kaybedişler.. bir tane düzgün pivot performansı olsa bu maçta yine rahatlıkla kazanacağız ama yok arkadaş. sırpların aldığı hücum ribaundunun haddi hesabı yok. adamlar tıkansa bile bizim zayıflıklarımızla maçta yaşadılar. sırpların bugün kadrosunda hep denge oyuncular vardı yani rahatlıkla kitleyip maçı da götürebilirdik ama yok işte biz her zaman ki gibi kaybedeniz ve kaybettik.
 
Al kadın voleybol milli takımını, vur erkek basketbol milli takımına. Bütün kritik maçları itinayla kaybediyor loserlar.
 

Üst