Houston Rockets'lıyız işte var mı ötesi?

Olaya bak Arenas-McGrady takası sunmuş wizards, rockets yönetimi reddettmiş,mâlum arenas'ta sakatlık dönemini yeni geçti gibi her an sakatlanabilir durumunda,bu yüzden reddetmiş.

Tracy McGrady şehri terketmiş gözünüz aydın, kevin martinle takas olacakmış.
Kevin Martinle rockets yönetimi anlaşmaya varmış.

@ Erdal

Tracy 48 dk oynasın amatör lig takımını bile tutarım ben Erdal :) Kevin Martin gelir de eğer rockets'in elinde patlarsa,Adelman'ı saygıyla çok anarım çoook! S.Kings takımına t-mac gitsin iyi olacak bence. Takımda oyuncu yok zaten adını değiştiririz T-Mac Team yaparız sezona öyle katılırız,formalarda McGrady resmi falan... :)

Gece ki maçı izleyip görelim bakalım neler olmuş...
 
Ben takas yapılmamasını umut ediyorum.Umarım bizim GM Morey'in kafasında bir Dwayne Wade planı vardır.Gelecek sene Aaron-Dwayne-Travor-Luis[ya da Carl]-Yao ilk 5'iyle gerçek bir şampiyon adayı oluruz.2010 yazının bizim açımızdan en önemli adamı Dwayne Wade.
 
t-mac'in biten kontratını biz alıp potaaltına basarız parayı yazın ama 1.tur draft hakkı ya da lowry'yi filan da istemişiz.
Anlamadığım nokta ise kevin martın'le anlaşmak da neymiş. No trade maddesi olmayan bir adamla neyi anlaşacaksın. Neyse bu takas olursa 25m usd'ye yakın cap boşluğumuz oluyo. T-mac'e mid level civarı veririz veririz oynarsa dış skorumuz acaip süper olur. Kalan 20nin 8i civarına jermaine'i alabiliriz ki miami tutmaz onu. Allrich'i de drafttan kapatırsak harika takım oluruz ve en aşağı 8liralık boşluğumuz kalır. Böylece zarar eden organizasyonu da bi nebze rahatlatmış oluruz.
 
Şu durumda 7. olmanın hiç bir açıklaması yok.Luis Scola ,Carl Landry , Aaron Brooks diyorsun ama bir yere kadar açıklıyor bu durumu.Bizim takım NBA'de çığır açıyor şu haliyle.3 Oyuncuyla play-off yapacağız neredeyse.
Ama benim için en önemlisi horumcu Tracy'nin 2010'da biten kontratı.2010 Kargaşasında bir Dwayne Wade yaparsak işte o zaman gerçek şampiyonluk adayı oluruz.[Yao'nun da döneceğini var sayarsak]
 
10 Sayı , 17 Rebound , 6 asist , 4 Top Çalma ve 2 Blok.Chuck Hayes kendisini aşmış son Minnesota maçında.Gerçi 50 dakika oynamış ama bu bile kariyer rekoru sayılabilir Chuck Hayes için.
 
Chuck Hayes ne yapmış öyle Erdal ? :) Bazen haksızlık ettiğimizi düşünüyorum boş bir oyuncu değil, sadece 2 dış şut geliştirse,arkası dönük oynayabilse kafîdir...

Aaron Brooks kariyerinin maçı oldu 43 sayı, sen ne yaptın abicim ya! Samimi söylüyorum geçen yıldan itibaren bu takımda performansı hiç azalmadan,istikrar ve azmin olduğu tek isim. 3-4 sene sonra C.Billups'un daha hızlısı bir adam nba'de olacak sakatlık olmazsa. Yürüyedur be Harun'um..

Shane Battier diyorum başka da birşey söylemeye tenezzül bile etmiyorum.

Rick Adelman iyisin hoşsun en koçsun gözümde 23 galibiyetlik seriyi unutmadık ama bir yıldızı harcayacaksın bıraksalar. O yüzden titre ve benliğine dön.
 
Geçmiş olsun, Phoenix mağlubiyetiyle dükkanı kapattık.An itibariyle Teksas grubunun sonuncusuyuz. :(

2010 draftı, Yao Ming'in dönmesi ve hortumcu Tracy'nin biten kontratından sonra yapabileceğimiz bir Dwayne Wade hamlesiyle tekrar eski günlere dönebiliriz.Ya da ben öyle umut ediyorum.
 
NBA'de uzun süredir hangi takıma gideceği konuşulan Houston Rockets'ın yıldızı Tracy McGrady 'nin takımı sonunda belli oldu. Buna göre Tracy McGrady Houston Rockets'dan Sacramento Kings'e gidecek.

Sacramento Kings ise bu takasa karşılık Kevin Martin 'i Houston Rockets'a gönderecek. Görüşülen takas anlaşmasına göre Houston Rockets, Tracy McGrady 'nin yanı sıra Carl Landry ve Joey Dorsey 'i de Sacramento Kings'e gönderirken buna karşılık Kevin Martin ile birlikte Sergio Rodriguez, Hilton Armstrong ve Kenny Thomas 'ı alacak. Houston Rockets'da mutlu olmadığı her fırsatta dile getiren ve de ayrılmak isteyen Tracy McGrady, konusunda New York Knicks de üçlü bir takas düşünüyordu.

Houston'da bu yıl sakatlığı sebebiyle sadece 6 maçta (ort 7 dak) oynayan Tracy McGrady, 3.2 sayı, 1.0 asist ortalamaya sahipti. Geçen yıl 35 maç (ort 33 dak) oynayabilen Tracy McGrady, 15.6, 4.4 ribaunt, 5.0 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. 1979 doğumlu oyuncunun 719 maçlık kariyer ortalaması ise 21.9 sayı, 6.1 ribaunt, 4.7 asist, 1.3 top çalma.

1983 doğumlu şutör guard Kevin Martin ise bu yıl 22 maçta (ort 35) 19.8 sayı, 4.3 ribaunt, 2.6 asist ortalama ile Sacramento Kings'in en etkili ismiydi. 2004 draftında 1.turda 26'ncı sırada seçilen ve Sacramento'dan hiç ayrılmayan Kevin Martin, 331 maçlık (ort 30 dak) kariyerinde 17.1 sayı, 3.7 ribaunt, 1.9 asist ortalama elde etti.

Houston'ın vermeyi kabul ettiği 1983 doğumlu Purdue çıkışlı orvet Carl Landry, bu yıl 52 maçta (ort 27 dak), 16.1 sayı, 5.5 ribaunt, 0.8 asist ortalama ile kariyerinin en parlak dönemini geçiriyordu. 1983 doğumlu power forvet Joey Dorsey 7 maçta (ort 7 dak), 1.6 sayı, 3.6 ribaunt, 1986 doğumlu İspanyol Sergio Rodriguez 39 maçta (ort 13 dak), 6.0 sayı, 3.1 asist, 1.3 ribaunt, 1984 doğumlu pivot Hilton Armstrong 6 maçta 1.7 sayı, 2.3 ribaunt, 1977'li power forvet Kenny Thomas, 26 maçta (ort 12 dak), 1.6 sayı, 3.3 ribaunt ortalama ile oynuyordu.
 
Burak Ceyhan' Alıntı:
Benim için rox'da bitti,adelman'da !

şimdi tek gerçek var o da KİNGS ;) !

izle de oynatmadığın oyuncunun kıymetini anla adelman,pişmanlık duygusundan felç kal. :)

Kadro harbiden ciks =)

t.evans-t-mac-Omri Casspi-Donte Greene-Spencer Hawes-Jason Thompson-Beno Udrih-Andres Nocioni-Jon Brockman-C.Landy-J.Dorsey

T-mac,Landy,Nocioni-Udrih hariç diğer hepsi çaylak ve çok yetenekli oyuncularımız var, takıma abi şarttı c.billups hesabı bu kadro 5 sezon sonra şampiyonluğa da oynar ama şimdi ilk 8,ilk 4 en büyük hedef.

t.evans-tracy-d.greene-c.landry-s.hawes ilk 5.

t.evans-udrih-nocioni-j.dorsey-j.thompson ikinci 5.

Gün gelecek karşılaşacağız rox'la, o günü bekliyorum adelman'a nasıl ders vereceğiz herkes görecek!

go kings go :)

arızanla,c.hayesinle mutlu ol rockets.

Kings'li olmak için erken mi davrandın yoksa geç mi kaldın ben de anlamadım Burak ama karar senin. :) Yani Knicks'li de olabilirsin dikkat et.
 
Erdal Avcı' Alıntı:
Eğer bahsi geçen takas olursa peşinen söyleyeyim:BATTIK!


erdal'a katılıyorum.. irili ufaklı 10 takas oldu.. maalesef kimseye rockets gibi girmedi.. maalesef diyorum çünkü houston sevdiğim takımlardan biri.. clyde - the glide - drexler dan beri..

t-mac in gitmesi önemli değil.. zaten gitmişti de neden kevin martin ve hiç bitmeyecek gibi görünen, yılda 10 milyon usd yi aşan kontratı alındı anlamadım..

kazanan yine new york.. nate robinson'dan da kurtuldular.. yaza neredeyse herkesin sözleşmesi bitiyor takımdaki.. bütün güçleri ile lebron'a yükleneceklerdir..

konu açılmışken söyleyeyim.. jamison takası ile bence cleveland şimdiden finalde.. artık hiç kaybetmezler.. cavs pota altının skoru çok kuvvetli değildi.. bir şey kaybetmeden onu da sağladılar.. cavs in bu sene final oynaması, hatta mutlaka şampiyon olması lazım.. lebron'un sözleşmesi bitiyor ve kalan takımların neredeyse yarısı adama sulanıyor.. knicks bütün cap i boşalattı. franchise'ın geleceği buna bağlı deniyor.. cavs şampiyon olmazsa tutamaz jamesi..
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
Kings'li olmak için erken mi davrandın yoksa geç mi kaldın ben de anlamadım Burak ama karar senin. :) Yani Knicks'li de olabilirsin dikkat et.

Haklısın başkanım ya biraz erken davranmışım ama Tracy'nin olduğu her yer bana cennet. :)

Bırak bu teksas sevdasını Erdal ?

Takaslara bakalım;

Armstrong; Çok düşük ortalamalara sahip 26-27 yaşlarında bir adam ve chuck hayes'ten farkı yok katkısı olacağını düşünmüyorum.

Jeffries; Çok düşük ortalamalara sahip bir isim daha hiçte iç açıcı değil ama bekleyip görmekte fayda var.

jordan hill; Çaylak isim hiçte fena değil ama Carl Landry'nin yerini tutar mı,ilerisi için birşey söylemek zor tam bir kapalı kutu ne çıkar içinden Allah bilir.

kevin martin; Madem tracy'nin sakat,lose olduğunu düşünüyorsunuz,peki neden lose'nin kralı olan kevin martin'i aldınız, bu kadar saçma bir tercih görmedim. bakalım ne yapacak en çok merak ettiğim isimlerden birisi.

sonuç olarak; carl landry gibi pota altında sıkıntılar yaşadığın bu dönemde ne olacağı belli olmayan j.hill ve armstrong transferi yapmak ne kadar mantıklı tartışılır, daha üstüne yaz liginde iyi işler yapıp hiç şans vermeden göndermek saçmalık. sakatlık sorunundan yakınan rockets, sakatlıklarla uğraşan bir ismi gönderip, yine sakatlıkla uğraşan bir ismi kadroya almak ne kadar mantıklı bilemiyorum.

Herşey bir yana houston'da yine takip edeceğim isimler var,benim için çok önemli; harun brooks,c.budinger,s.battier,scola bu 4 ismin yeri bende çok büyük.

Herşey bir yana nba'de böyle bir takım yok, geçen yıl çaylaklarla batının şampiyonluktaki favori ismi lakers'a kafa tuttu, her baba yiğidin harcı değil. bunu yaparken başrolde; brooks,landry,scola üst rol oynamıştı, müthiş duygular yaşadım hem izlerken hem de desteklerken.

Tabi ki Houston'u yine izleyeceğim,yine destekleyeceğim ama Rick Adelman gibi bir koça önyargı yakışmıyor,başarı için önyargısını ne zaman kaldırır yine doğru işler yapar Rox.

Roket gibi yolunda tam gaz devam etmeni diliyorum Rox Team.
 

Üst