Houston Rockets'lıyız işte var mı ötesi?

erdal sizin wade'i alma ihtimaliniz yok hacı
Yazın 9 liralık yeriniz acılıyo onu da scola ve lowry'ye vereceksiniz. Yao dönerse , martin sakatlanmazsa , new yorktan seneye alacağınız draft hakkı yuksek olursa , Budinger gelişirse belki seneye konferans finali görürsünüz. Ötesi yok valla sizin Casey , T-mac'i okutcam derken takımı bozdu.
Takasın karlı takımı bizim takım gibi gözüküyor.
Hughes'un biten kontratı artı landry... 4 numara canavar oldu 6 liraya filan Jermaine'i bağlasak bile maximuma yakın bi para kalacak. Daha nocioni kartı da var elimizde yazın kullanılmak üzere. Draftta da üstten seçeceğiz. Akşam akşam mutlu oldum :) :)
 
Erdal takas yarası vurmuş galiba seni yazmıyorsun artık buraya :)
Ya seneye biten kontratınız varsa onu New york'a göndermek ayağına bize yine bi topçu versenize. Siz böyle hayrına işleri seviyosunuz nasılsa. :)
 
Gsbasket.org'da yazdığımı bilmesem ağzıma geleni yazardım buraya. :?

Shaq zamanında ne güzel özetlemiş Sacremento Kings'i:"KASABA TAKIMI".

8) ;)
 
Ayrılık kötü birşey...

Ne olurdu sanki landry'i,t-mac'i göndermesen! Landry gibi dominant bir oyuncuyu gönderdin, rockets'ı devirdi ' o kasaba takımı ' ! Üzülme Erdal,seneye dalambert'te gelir tam olur... :)
 
Erdal Avcı' Alıntı:
Gsbasket.org'da yazdığımı bilmesem ağzıma geleni yazardım buraya. :?

Shaq zamanında ne güzel özetlemiş Sacremento Kings'i:"KASABA TAKIMI".

8) ;)
Tek bi hatalı düdükle 2002 şampiyonluğu kaçırdı bu takım. Hele Horry'nin üçlüğüne hiç girmiyorum ağlatmıştı beni.
Al sana Shaq'in demeçleri
Orlando'ya ilk geldiğinde
Penny Jordan'dan sonra en iyisi olacak.(sonra anlaşamayınca Penny'ye demediği kalmadı)
Lakerstayken
En iyi Kobe ve o Jordan'a benziyor.( sonrasındaki senelerde Kobe'ye demediği kalmadı.)
Miamideyken
Bu yeni çocuk gerçekten en iyisi...(wade'den bahsediyor ama miami'den ayrılınca bakın ne oluyor)
Arizona'dan şehre giriş yaparken
Nba'in en iyi oyuncusuyla beraber bir yüzük daha alacağım (nash'ten bahsediyor ve daha üç ay önce wade'i övmüştü)
Cavstayken
Lebron şüphesiz en iyisi ( e artık cılkı çıkmadı mı Shaq)
Shaq durdurulamazdır yalnızca yavaşlatılabilir. fakat demeçleri saçmalık ötesi.

Neyse ya Texas'ın üvey takımı işte ne olcak. Zaten attık kazığı. Hahaha :)
 
En Çok Gelişen Brooks!


NBA'de yıl sonu ödülleri arka arkaya sahiplerini bulurken, "En Çok Gelişme Gösteren Oyuncu" ödülü de sahibine verildi. Ödüle layık görülen isim Houston Rockets'lı Aaron Brooks olurken, oyuncunun gösterdiği performans otoriteleri büyüledi.

Ödülünü bugün alan oyuncu, bu sezon 19.6 sayı ortalamayla oynayıp, takımının en skorer ismi olurken, Brooks'un geçen sezonki sayı istatistiği ise 11.2 idi.

Gösterdiği büyük gelişimle dikkatleri üzerine çeken Aaron Brooks, bu sezon en az 200 üçlük sokup, en az da 400 asist yaparak, NBA tarihinde aynı sezonda bunu yapmayı başaran 6. oyuncu oldu. 25 yaşındaki oyuncu ayrıca bu sezon 39 maçta en az 20 sayı üretirken, 10 maçta da 30 sayı ve üzerinde skor üretti.
 
Erdal bey facete sizin koçla konuştuk... Pek bi mütevazi adam. 10 dakkaya kurarsın kankiyi 8)
 
HOUSTON ŞENGÜL HAMAMI AÇILDI;

Son 5 yıldır büyük ümitler bağladıkları Yao Ming ve T-Mac'in basketbolu bırakma sınırında dolaşmaları, sürekli sakatlanmaları sonrasında , geleceğini kaybeden Rockets franchise'ı bir hiç karşılığında Ron Artest'i de kaybedince şehirde para toplandı ve kent merkezine bir hamam açıldı.. Halkın açılan hamama büyük ilgi gösterdiği belirtiliyor.. Şehrin eşcinsel belediye başkanı Annise Parker, " şehir olarak hepimiz boy abdestimizi aldıktan sonra, takımda da işler yoluna girecek" dedi..
 
Yao Ming, sol ayak bileğinden yine sakatlanmış..
Her yeni sakatlık, her kötü haber Yao'yu biraz daha parkelerden uzaklaştırıyor..
Sakatlanıyor, iyileşip dönene kadar tekrar sakatlanıyor..
Yarın çıkıp " basketbolu bıraktım " derse şaşırmamak lazım..
 
Batıda sondan dördüncüyüz.2009 Mayıs'ında Yao Ming sakatlanmadan önce şampiyonluktan bahsediyordum.Bu noktaya nasıl geldik hiç bilmiyorum.
 
Yao sağlıklı oldsaydı Artest'i tutup bi de o ara piyasası düşen S-jax'i alıp şampiyonluğa oynardınız o zaman ciddi olarak. Landry'ler filan deli iş yapıyordu o zamanlar. Bi düşünsene Erdal dış savunmayı s-jax , Artest , Battier. İkisi ciddi skor bulup ok zor sayı attıran adamlar. Diğeri takım kimyasının sembolü olan ve takım yardım savunmasında ciddi işler yapan bir adam. yao desen o ara ligin en iyi pivotuydu. Brooks çılgın atıyordu filan. Ve T-mac'in biten kontratı da vardı takas malzemesi olarak 4 numaraya derinlik kazandırıp Yao'yu da biraz olsun dinlendirmek için. Ciddi dengeli , tıkır tıkır işleyen bir takım olurdu. Ağzının suyu akıyor dimi şu an :) :) :)
 
Boşalan head coach koltuğu için en güçlü ismin lawrance frank olduğu söylenmekte.. boston gm'i ainge, frank için, inancım odur ki seneye head coach olacak bir yerde demiş..o takımın rockets olması yüksek ihtimal.
 
Ersan'ın gelmesi inanılmaz olur bizim için.Hem Luis Scola'nın tuhaf kontratını bir yıldızla değiştirme imkanı buluruz hem de Scola'nın yerini kendisinden daha genç biriyle doldururuz.Hadi olsun bu hamle.Kopta gel Ersan :)
 
"Amnesty Clouse" Hakkımızı Shane Battier takasıyla aldığımız Hasheem Thabeet için kullanacakmışız.Güzel olur ama bu sadece Salary Cup'un altına çok ufak bir farkla düşmemizi sağlayacak.Bu yılda takımın çehresini değiştirecek yıldız alamıyacağız.2009'dan sonra her sezon olduğu gibi bu sezonda sıra takımıyız...
 
Chuck Hayes'i gönderdikten ve Hasheem Thabeet'i "Amnesty Clouse" ile saldıktan sonra Marc Gasol ile offer sheet [başlangıç sözleşmesi] imzaladık [4 yıl 55 milyon dolar].Memphis'in karşılaması için 72 saati var.

Açıkcası Tyson Chandler'a verilen tuhaf kontratı görünce bu yılın en akıllıca anlaşmasını yapmışız diyorum...
 
Chuck Hayes'i gönderdikten ve Hasheem Thabeet'i "Amnesty Clouse" ile saldıktan sonra Marc Gasol ile offer sheet [başlangıç sözleşmesi] imzaladık [4 yıl 55 milyon dolar].Memphis'in karşılaması için 72 saati var.

Açıkcası Tyson Chandler'a verilen tuhaf kontratı görünce bu yılın en akıllıca anlaşmasını yapmışız diyorum...

Eğer alınırsa muhteşem olur ama Memphis büyük ihtimalle karşılar bu kontratı
 

Üst