• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Bırakıp gitme bizi kaptan.

Ne diyelim İki taraf içinde hayırlı olsun.
Bizim yapacağımız tek şey acaba bir 2.plan mı var diye beklemek yerine birimi düşünülüyor seneye ?
Düşünülmüyorsa Şube büyük sıkıntıya girer.

Emre, kaliteli yerli oyuncu havuzunun çok kısıtlı olduğu ortamda en değerli yerli oyuncun gidiyorsa iyimser olmaya gerek yok. Hayal kırıklığının boyutu artar sadece.

İkinci bir plan yok ortada, daha doğrusu akıllardaki alternatif plan küçülmek, küçüle küçüle cebime sığacak bu şube.

Galiba bu sefer kapatıyorlar...

Hem Işıl Alben' e ve kariyerine, hem de 15 senedir Türkiye Bayan Basketbol Ligi' nde şampiyonluğa uzanamayan Galatasaray için hayırlı olmasını diliyorum.
Bazen her iki taraf için de değişim yararlı olabiliyor. 7 senedir verdiği emekler için teşekkür ederiz.

Kendi tarafımdan bakarsam çok üzgünüm, Işıl için çok çok mutluyum. Umarım çok başarılı olur, kafa olarak kariyerinin en rahat dönemi olacaktır. Yolu açık olsun

Emre, kaliteli yerli oyuncu havuzunun çok kısıtlı olduğu ortamda en değerli yerli oyuncun gidiyorsa olmaya gerek yok. Hayal kırıklığının boyutu artar sadece.

İkinci bir plan yok ortada, daha doğrusu akıllardaki alternatif plan küçülmek, küçüle küçüle cebime sığacak bu şube.

Haklısınız.Türk Guard yok o kalite'de ama belki haber yalanlanır ki Önder abi'ye güveniyorum.Yalan değildir. Ama içinden bir his Bence bu iş olmayacak diyor Işıl kalacak.Seneye yabancı sınırı artacak mı kadın baskette ?

Işıl giderse yerine 2 tane yabancı guard almak lazım. Elin adamı her maç 35+ dk oynamaz. Bu bütçeyle (hatta belki daha da azıyla) nasıl olacak?

Umarım Işıl gitmeden şampiyonluk kupası kaldırır.

elinde potansiyel en iyi Türk oyuncuyu kaybetmenin acıklaması yok.

Şube'den bir yalanlama bekliyorum.?

Işıl da gidiyorsa Furkan'a da gider yani. Ne alakası var demeyin. Işıl'ın gitmesi tamamen ilgisizliğin göstergesidir şubede. Bütün dengem düzenim kaydı yemin ediyorum şu anda

Dengem kaydi, psikolojim alt ust oldu resmen.. Bir yalanlama yapilsin kulupten. Tek umidim bu. Lanet olsun boyle yonetime.

Sadece şube mi hatalı? Bu kıza edilmedik hakaret bırakmayan taraftarın suçu yok mu? Şu başlıkta bile var.

Kaptan çok büyük Galatasaraylı , hiçbir yere gitmez bence.

biri lütfen bu şakayı sonlandırsın :(

Işıl alben'e 5 Aydır maaş vermezsen 1 milyon dolar'a imza atar.

Işıl'ın bir gün Avrupa'da oynayıp başarılı olmasını çok istiyordum ama diğer yandan onun yerini dolduramayacağımız için de çok üzgünüm.. Halen kızın arkasından takımdan ayrılması önemli değil, üçlük çektirmekten başka işe yaramaz diyenler var, sorsanız basketbol alimi hepsi, yazık onlara da, ola ki Işıl gitti ve seneye çok iyi transferler yapıldı ve de şampiyonluklar geldi, bu sefer de derler ki bak Işıl'dan kurtulduk şampiyonluk geldi.

Kaptan umarım bu sene o şampiyonluk kupası ellerinde kalkar da şampiyon bir takımdan ayrılırsın..

arkadaşlar yönetimle alakası yok 1 ay önce biliyodum böyle birşey olabileceğini ışıl artık türkiyedeki ilgiden baskıdan bıkmış durumda gittiği hiçbir yerde rahat yok kıza kendi gitmek istedi.

arkadaşlar yönetimle alakası yok 1 ay önce biliyodum böyle birşey olabileceğini ışıl artık türkiyedeki ilgiden baskıdan bıkmış durumda gittiği hiçbir yerde rahat yok kıza kendi gitmek istedi.

yönetime de yazıklar olsun diyorum artık bir rahat ortam vermediniz ışıla :(

Geri