• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Toney, hiçbir zaman NBA'de garbage-time oyuncusu değildi. Ciddi bir rol oyuncusu da olamadı ama bahsedilen "fark 20-30 olduktan sonra oyuna giren oyuncu" tanımının çok dışında birisi. Gelseydi çok verimli olacaktı. Bir defa aradığımız hem açık saha, hem yarı saha basketboluna uygun bir oyuncuydu.

Bu arada Ben Gordon'u nasıl veto ettiğini anlamadım daha geçen hafta "Eurobasket elemelerinde göstereceğim performansla NBA'e döneceğim" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

GS'ye eski bi Kings oyuncusu mu geliyor yoksa :))) Hadi bakalim insallah ;)

Jared Cun. ismi de mi geciyor GS ile? Onu bilmiyorum. Bu eski Kings'li arkadasa Kings yeniden teklif yapti min. kontrattan, GS'de bi teklif yapmis. Ergin Ataman cok istiyor bu adami galiba (istenmeyecekte adam degil), adam yoksa bence avrupa'ya gitmez projeye inanmasa... Amerika'da kendini ispatladi fazlasiyla cunku... Cok bilgi oldu yeter bu kadar ;) Gerisini de birileri paylasir mutlaka. Insallah bu transfer olur ve gercekten iyi olur :)))

Oncelikle herkese selamlar tekrar.

Gecen hafta Kings'li bi oyuncuyu isaret etmistim okuyanlar merak edenler tahminde bulunanlar olmustu. Yazildigi icin artik aciklamakta bi sakinca gormuyorum. Bu oyuncu Toney Douglas'ti canlar. Size bi kac yeni bilgi vereyim merak edenler icin. Toney GS'ye transfer olacak mi olmayacak mi bilmiyorum inanin, ama NBA'de kalmama durumu hala var ve eger GS sabirli olursa anlasma saglanabilir. Coach vazgectiyse bilemem ama siradan bi oyuncu almaktansa Toney gibi Avrupa basketbolu icin hemen hemen her ozelligi fazlasiyla yetecek olan bi adami almak GS'ye guc katacaktir.

Jason Terry isteyenler olmus burada. Ama ben sanmiyorum JT'nin kariyerinin sonunda boyle bi macera isteyecegini. Mavericks'e donup orada emekli olmak gibi bi istegi oldugunu yazmisti burada medya. Gelirse tabi yasi 39 olsada cok is yapar Avrupa'da. NBA tarihinin en fazla ucluk atmis bes oyuncusundan biri JT ve hala diri yasina gore. Eger Toney Douglas transfer yapilamazsa bence GS Markel Brown'u almali FA oyuncular icinde. Markel de GS'nin isini gorecektir :) Belkide gorusuyorlardir bile onu bilmiyorum ;)

Oncelikle herkese selamlar tekrar.

Gecen hafta Kings'li bi oyuncuyu isaret etmistim okuyanlar merak edenler tahminde bulunanlar olmustu. Yazildigi icin artik aciklamakta bi sakinca gormuyorum. Bu oyuncu Toney Douglas'ti canlar. Size bi kac yeni bilgi vereyim merak edenler icin. Toney GS'ye transfer olacak mi olmayacak mi bilmiyorum inanin, ama NBA'de kalmama durumu hala var ve eger GS sabirli olursa anlasma saglanabilir. Coach vazgectiyse bilemem ama siradan bi oyuncu almaktansa Toney gibi Avrupa basketbolu icin hemen hemen her ozelligi fazlasiyla yetecek olan bi adami almak GS'ye guc katacaktir.

Jason Terry isteyenler olmus burada. Ama ben sanmiyorum JT'nin kariyerinin sonunda boyle bi macera isteyecegini. Mavericks'e donup orada emekli olmak gibi bi istegi oldugunu yazmisti burada medya. Gelirse tabi yasi 39 olsada cok is yapar Avrupa'da. NBA tarihinin en fazla ucluk atmis bes oyuncusundan biri JT ve hala diri yasina gore. Eger Toney Douglas transfer yapilamazsa bence GS Markel Brown'u almali FA oyuncular icinde. Markel de GS'nin isini gorecektir :) Belkide gorusuyorlardir bile onu bilmiyorum ;)

Hocam madem douglastı neden ny veya no değilde 20 küsür maç oynadıgı takım olan kings den bahsettin merak ettim valla :))

Hocam madem douglastı neden ny veya no değilde 20 küsür maç oynadıgı takım olan kings den bahsettin merak ettim valla :))
Çünkü kendisi bir röportajında "küçüklüğümden beri her zaman bir kings taraftarıydım, bir hayalim gerçek oldu" demiştir.

Geçen sene Mccollum neden Eylül basinda geldi saniyorsunuz Huertas beklendi simdide Douglas beklenecek 2 gun sonrada olabilir 15 gün sonrada yada hic olmayabilir ama Douglas beklenecek.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence gelecek oyuncunun savunmasının yanında hem açık saha hem yarı saha oynatabilecek olmasi gerekiyo çünkü kadroda russ gibi daye gibi tyus gibi oyuncularda var micov kristic gibi oyuncularda var russ yari sahada ne yapacak henuz kestiremiyoruz toney Douglas hem yarı saha oynatırdi hem russla yan yana oynadiklarinda koş koş oynardik çok yazık oldu vander blue ile uğraşmaya gerek yok sonuna kadar zorlamak gerekiyo bence toneyi

Toney'in Avrupa macerasına atılmak gibi bir niyeti varsa sonuna kadar bekleyelim derim. Kadromuz hali hazırda tamamlanmış vaziyette sadece ekstra oyuncu bakılıyor. Bu iyi olur olmaz ama Toney Douglas gibi Avrupa'da belli seviyenin üstünde katkı alabileceğimiz bir isim ortada ise aceleye gerek olmadığını düşünüyorum. Oyun yapısı itibariyle de hafiften comboyu andırıyor sanki. Herhalde 1.25m $ seviyelerinde teklif yapmışızdır. Her şeyde bir hayır vardır mutlaka geçen sezon Huertas gelmedi McCollum ile avrupa şampiyonluğu yaşadık. Bu sezon da farklı hikaye olur bakarsınız.

Ben toney olmazsa gelecek hiçbir oyuncunun defansif anlamda iyi olacağını düşünmüyorum. Var mı aklınıza yatan savunmacı guard

Ben toney olmazsa gelecek hiçbir oyuncunun defansif anlamda iyi olacağını düşünmüyorum. Var mı aklınıza yatan savunmacı guard

Toney Douglas olmazsa aklıma en çok yatan oyuncu Markel Brown. Savunmacı guard olmasada, ismi hiç geçmesede Avrupa'da çok iş yapacağını düşündüğüm Phil Pressey var birde düşünebileceğimiz. Gerçi Warriors'un antreman kampına katılacakmış o da ama kontrat alamazsa buralarda çok iş yapabilecek bir oyuncu.

Büyük beklentilere girdik sonu hayal kırıklığı olmaz umarım.

Toneyide gelse savunma yapacagını sanmıyor

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi artık bitsin bu çile. Yeni guard transferimizden bir haber var mı diye forumu aşındırmaktan sıtkım sıyrıldı. Takımımızın hak ettiği hem iyi bir savunmacı hem organizatör, hem de skorer guard gelsin. (Temennim)

Ömer Yalçınkaya da bugün birisi gelebilir dedi. Bugün bitmek üzere. Yarın mı olacak, 2 hafta sonra mı? Sabırsızlanıyorum. Tabi ki ismin sızması transferi bitiren en büyük etkenlerden biri onu hiç istemem.

Ama bu son guard transferi pastanın üzerindeki krema/çilek olacak. Takım guarda göre şekillenecek. Bizde analizlerimizi ona göre yapacağız. Yapbozun son parçası gelsin artık. Beklemekten sıkıldım.

Hayali cihan değer :)

Russ Smith- Toney Douglas
Jordan Craword-Sinan Güler
Miçov-Diebler-Göksenin
Daye-Thomson-Orhan
Tyus - Kristiç*Ege

Ben birşey sormak istiyorum. Seneye Eurocup'ta mıyız yoksa FIBA şampiyonlar ligindemi ?

Bir sürü insan beklentinizi yükseltmeyin hiç bi şey belli olmaz yazdı. Lütfen kimseye kızmayın, hakkınız yok. Şubeye bile kızmaya hakkınız yok. Başka konularda beraber kızalım ama klüp sızdırmamaya çalışıp baya tatlı bi oyuncu üstünde uğraşmış. Sorun paradan ziyade onun NBA'de kalmak istemesi. Euroleague'de oynayacak sonuçta ve daha 25 yaşında 1.5 ile 1.8 onun için pek farklı değil avrupaya gelmek isterse. Zaten Euroleague takımlarından guard isteyen pek kalmadı. Bundan sonra da sadece hayırlısı olsun deriz. Beklentinizi kendiniz yükselttiniz şimdi kendiniz normale dönün lütfen kimseye de kızmayın. Dediğim gibi başka konularda beraber kızarız. 3 tane nalet duyumcu Jordan Crawford yazdı diye beklemeyin. O adamın maaliyeti ortada. Bizim şartlarımızda gelirse güzel olur ama niye Crawford gelmedi demek ile niye Teodosic gelmedi demek benzer şeylere çıkıyor.

Takımın ihtiyacı dahilinde tatlı bi oyuncu gelmesi hepimizin en büyük dileği, hayırlısı olsun.

Ben birşey sormak istiyorum. Seneye Eurocup'ta mıyız yoksa FIBA şampiyonlar ligindemi ?
Bunu şimdiden söylemek imkansız. Euroleague de olmayacağımızı nerden anladınız ? ? FIBA yerel federasyonlara kendi organizasyonlarını seçmesi için baskı yaptığı haberleri çıkmıştı ama kesin bir şey yok diye biliyorum.

Geri