Vander blue üçüncü isim iki numaranın Toney kadar oldugunu söylemişler
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim nerede söylemiş acaba?
Vander blue üçüncü isim iki numaranın Toney kadar oldugunu söylemişler
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır acıklama degil bana söyleneni aktardımKim nerede söylemiş acaba?
GS'ye eski bi Kings oyuncusu mu geliyor yoksa)) Hadi bakalim insallah
![]()
Jared Cun. ismi de mi geciyor GS ile? Onu bilmiyorum. Bu eski Kings'li arkadasa Kings yeniden teklif yapti min. kontrattan, GS'de bi teklif yapmis. Ergin Ataman cok istiyor bu adami galiba (istenmeyecekte adam degil), adam yoksa bence avrupa'ya gitmez projeye inanmasa... Amerika'da kendini ispatladi fazlasiyla cunku... Cok bilgi oldu yeter bu kadarGerisini de birileri paylasir mutlaka. Insallah bu transfer olur ve gercekten iyi olur
))
Oncelikle herkese selamlar tekrar.
Gecen hafta Kings'li bi oyuncuyu isaret etmistim okuyanlar merak edenler tahminde bulunanlar olmustu. Yazildigi icin artik aciklamakta bi sakinca gormuyorum. Bu oyuncu Toney Douglas'ti canlar. Size bi kac yeni bilgi vereyim merak edenler icin. Toney GS'ye transfer olacak mi olmayacak mi bilmiyorum inanin, ama NBA'de kalmama durumu hala var ve eger GS sabirli olursa anlasma saglanabilir. Coach vazgectiyse bilemem ama siradan bi oyuncu almaktansa Toney gibi Avrupa basketbolu icin hemen hemen her ozelligi fazlasiyla yetecek olan bi adami almak GS'ye guc katacaktir.
Jason Terry isteyenler olmus burada. Ama ben sanmiyorum JT'nin kariyerinin sonunda boyle bi macera isteyecegini. Mavericks'e donup orada emekli olmak gibi bi istegi oldugunu yazmisti burada medya. Gelirse tabi yasi 39 olsada cok is yapar Avrupa'da. NBA tarihinin en fazla ucluk atmis bes oyuncusundan biri JT ve hala diri yasina gore. Eger Toney Douglas transfer yapilamazsa bence GS Markel Brown'u almali FA oyuncular icinde. Markel de GS'nin isini gorecektirBelkide gorusuyorlardir bile onu bilmiyorum
![]()
Çünkü kendisi bir röportajında "küçüklüğümden beri her zaman bir kings taraftarıydım, bir hayalim gerçek oldu" demiştir.Hocam madem douglastı neden ny veya no değilde 20 küsür maç oynadıgı takım olan kings den bahsettin merak ettim valla)
Guard için hala bekleyin diyorlar
Hergün foruma girip gelişme var mı diyerek bakan biz üyeleri yansıtıyor bu video
https://vimeo.com/179233380
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben toney olmazsa gelecek hiçbir oyuncunun defansif anlamda iyi olacağını düşünmüyorum. Var mı aklınıza yatan savunmacı guard
Toneyide gelse savunma yapacagını sanmıyorBen toney olmazsa gelecek hiçbir oyuncunun defansif anlamda iyi olacağını düşünmüyorum. Var mı aklınıza yatan savunmacı guard
Ben birşey sormak istiyorum. Seneye Eurocup'ta mıyız yoksa FIBA şampiyonlar ligindemi ?
Bunu şimdiden söylemek imkansız. Euroleague de olmayacağımızı nerden anladınız ? ? FIBA yerel federasyonlara kendi organizasyonlarını seçmesi için baskı yaptığı haberleri çıkmıştı ama kesin bir şey yok diye biliyorum.Ben birşey sormak istiyorum. Seneye Eurocup'ta mıyız yoksa FIBA şampiyonlar ligindemi ?