2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

📌 Galatasaray, orta saha kurgusuna yeni bir ismi dahil edecek
📌 Sarı-kırmızılılar, Jean-Ricner Bellegarde'i transfer etmek için harekete geçti
📌 8 milyon euro gözden çıkarıldı

(Skorer)
 
Şimdide Sevilla'dan Suso ismi çıkmış. Aman diyim. Biz bu filmi Banega da gördük. Fernandoyu almışlardı. Şimdi Suso diye girersek Nelsson'dan oluruz Allah korusun. Hiç gerek yok...
 
Boey'i satmak gibi bir hata yapmayız umarım. Adam 3 maçtır çok iyi katkı verdi. Dubois Allah korusun yine sakatlanırsa ne yapacağız? Mert Müldür gelmeyeceğine göre hangi yerli isim düşünülüyor oraya? Çok güzel bir bek 2 limiz var sağ tarafta bozmamak lazım. Bir bek oyuncusu gönderilecekse o Anholt olmalı başkası değil...
 
Evet...Galatasaray yonetimini tekrardan tebrik ediyorum.Marcaoyu Sevillaya kaziklayarak sattigi icin. Benim gozumde 5 milyon euro dan fazla etmez. Oyunu 5 milyon euro, karakteri ise 1 TL. Sevilla taraftarlari sac bas yoluyor. Tek yonetimin hatasi yine soyluyorum, yetersiz antrenor secimidir.Karakter,Galatasaraylilik faktoru bunlar basarida etken degil. Arda Turan,Bulent Korkmazi goruyoruz. Yasanilan her sey anliktir.Hoca gonderilmeyecekse,kadronun cok saglam guclendirilmesi sart. En az 4 oyuncu ve bunlarin 2'si yildiz olmali. Bu sayede antrenor handikapini , oyuncu kalitesi ile belki asabiliriz.
Marcao Sevilla'da pişmanlığa neden oldu! Taraftarlar... - Fotomaç (fotomac.com.tr)
 
Hazırlık kampında sakatlanmış ve hiç oynamamış adam gelip pişmanlık yaratmış? Bunu da ortaya Ajansspor (fotomaç) ortaya çıkartmış. Vay arkadaş.
Acaba Fransa'da bir yerlerde de ''Dubois Galatasaray'da pişmanlığa neden oldu'' haberleri dönüyor mudur? Malum sakatlandı ve daha forma giyemedi.

Hep merak ederdim bu saçmalıkları okuyup kim ciddiye alıyor diye. Canlı bir örneğini burada görmek üzdü açıkçası.
 
Son düzenleme:
Bana bazı şeyler garip geliyor.Mesela Boey 3 maçtır sırıtmadı ve yedek bek olarak kalabilecek birisi.Peki Trabzonspor maçı öncesi Boey haberleri neden çıkıyor ? Başakşehir ile geçen sezon oynadığımız maçta Trezaguet karşısında Boey tel tel dökülmüştü.Ve bu hafta Boey'in karşısında Trezaguet olacak.Bu yüzden mi ?

İlk 3 maçta gol sıkıntısı çekip durduk ve sürekli her maçtan sonra Nwakaeme ismi medyada dolanıp durdu.Adam Arabistan'a gitti.

Bu haftada gol sıkıntısı çekersek kimin ismini göreceğiz ? Bence takımdaki kişilerin yerinin garanti olmadığını göstermenin farklı yolu olmalı.
 
Trabzon maçının hakemi Ali Palabıyık olmuş. Kötü giden Trabzon'un kazanabilmesi için yapılmış bir atama olduğu apaçık ortada. Şimdiden gerekli önlemi alıp açıklama yapılmalı. Yoksa şimdiden hakem tarafından katledileceğimizi şimdiden diyorum...
 
Seferovic Icardinin kramponlarini tasir ve saygidan onunden gecemez. Seferovic Benficada nasil oynadi bu bile ilginc onca sene.Keza Porto her zaman Portekzi liginde kraldi, 1 sezon haric. Seferovic cok sansli topcu.Vasat ama Benfica gibi takimda oynadi. Turkiye liginde ise en fazla yedek forvet olur. 30-35 dakikalik topcu.
 

Üst