Emre Yuksel' Alıntı:
halil bu post üzerine dün gece dikkatle baktım ve bahsettiğin şeyi gördüm.. bana göre de o bir mikrofon ve sürekli olarak topun olduğu yarı sahaya çeviriliyor bir kişi tarafından.. nedeni sesleri daha net almak olabilir diyeceğim ama iki tarafa, iki sabit mikrofon konularak bu iş kolaylıkla çözülebilirdi.. herhalde bilmediğimiz veya tahmin edemediğimiz başka bir şey var. ama ben de onun mikrofon olduğuna emin gibiyim..
evet mikrofonmuş, bugün uykuyu biraz erteleyince novak maçına kadar izleme fırsatım oldu, adam oyun arasında kucağına koyunca farkettim. dediğin gibi sabitleyerek daha iyi olur sanki böyle yaptıklarına göre vardır bir bildikleri
dün senin dediğin Stepanek i gördüm ilk kez, novak ın rakibiydi, set bile alamamış, bu adamı daha çok eurosportun hazırladığı komik enstantaneler bölümünde görüyordum tenisçi olduğuna ihtimal vermiyordum, ısınmaları uzun sürünce -uyku ağır basınca bana öyle geldi galiba- maçını izlemeye fırsatım olmadı
marsel i eleyen isner verdasco dan ancak bir set alabildi, federer yola tam gaz devam ediyor, soderling çekirgesi zıplayarak son durak federer e kadar geldi, federer i rahat bir çeyrek final bekliyor, Davydenko sakatlanmasa eminim federer i soderling den daha fazla zorlardı.
bayanlarda oudin 3. rus u da eledi, petrova bu gencecik kıza dayanamadı, bir sürprizde Wozniacki den geldi, fransa açık şampiyonu kuznetsovayı eledi,
bugün izlemeye değer maçların arasında en göze batan nadal-monfils, pennetta-serana maçları var, clijters ve murray de bugün korttalar ama rakiplerini rahat geçeceklerini tahmin ediyorum
ts ile 02.00 de başlaması gereken maçlar nadal-monfils, serana-pennetta maçları, bakalım eurosport hangisini tercih edecek, bir ihtimal daha kısa süreceği için bayanlar maçından erkeklere geçiş yapabilir
ben clijters ı matt damon a benzetmiştim ama herkes benim kadar iyi niyetli değilmiş